Kárpát-medencei Mézfesztivál 2022.12.03-04. Zalaegerszeg

 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Rigo Szerszám- és Formakészítő Kft.

Dátum: 2022.07.15. péntek
 
 
 
 

A RIGO Kft. 1990-ben alakult, 25 millió forint jegyzett tőkével. 100%-ban magyar tulajdonú cég, családi vállalkozás.

A cég székhelye Budapesten, az Orsovai utca 3. szám alatt található, a gyártás két településen, Martfűn és Tiszaföldváron folyik. A telephelyek a cég tulajdonában vannak, a termelés modern üzemcsarnokokban, teljes infrastrukturális fejlesztéssel folyik. Az alkalmazottak száma folyamatosan növekszik. Az alkalmazottak jól képzett szakemberek, akik beszélnek európai nyelveket. Az értékesítés folyamatos növekedését a folyamatos piacorientált K+F innováció és az ehhez kapcsolódó technológiai fejlesztések, valamint kiterjedt marketingmunka, ügyfélszolgálat és nem utolsósorban a gyártott termékek magas minősége vezérli. Beszállítókkal kötöttünk szerződést. A kialakult alvállalkozói kapcsolatok szervezettek, hosszú távúak és több éves múltra tekintenek vissza. A számítógépes termelésirányítási rendszert 1995-ben vezették be, és ezzel párhuzamosan a folyamatosan fejlődő és folyamatosan frissített informatikai rendszer is. Ezt a sokoldalú vágási munkát csúcstechnológiás CNC megmunkáló központjaink végzik.

Szolgáltatások:

PENTÉSZGYÁRTÁS

 
 

Cégünk nagyon sokoldalú szerszámokat gyárt különböző iparágak számára (autóipar, egészségügy, könnyűipar, stb.), mint pl. műanyag fröccsöntő szerszámok, fém sajtoló- és hajlítóformák, nagynyomású alumínium fröccsöntő szerszámok és ezek kombinációja.

VÁGÓSZERSZÁM GYÁRTÁS

Nagy pontosságú vágószerszámok gyártása minden iparág számára: autóipar, cipő- és bútorgyártás, mindenféle anyagból (bőr, műbőr, textil és szőnyeg) és megoldások.

ALUMÍNIUMÖNTÉS

 
 

Cégünk számos gyártási technológiát alkalmaz az „Al” injekció területén. Cégünk a homoköntéstől és a beruházási öntéstől az egészen különleges kisnyomású öntésig jelentős gyártási know-how-val rendelkezik.

ALKATRÉSZGYÁRTÁS

Forma- és gépgyártó üzemünknek köszönhetően cégünk nem csak forma- és gépgyártással foglalkozik, hanem különböző típusú alkatrészgyártással és -gyártással, beleértve a megmunkálást és a szerszámozást is.

TERVEZÉS

Fémlemez munka – vágás, hajlítás, összeszerelés nagy pontossággal az elektronikai iparhoz és a gépgyártáshoz kapcsolódóan.

LEMEZMUNKA

Nagy pontosságú vágás, hajlítás és lemezalkatrészek kidolgozása az elektromos iparban és a gépgyártásban.

TERMELÉS:

Martfű

A társaság központi egységeként működik. A gyártás jelentős része Martfűn játszódik. Ezen a helyen történik a könyvkötőgépek gyártása, a formagyártás, a vágószerszám és az alumínium alapozás és megmunkálás, valamint a gyártáshoz kapcsolódó műszaki tervezés.

Tiszaföldvár

Ezen a telephelyen CNC lézervágó és CNC élhajlító és egyéb lemezmegmunkáló gépeinkkel gyártjuk a lemezalkatrészeket és a gépvázakat. Továbbá szabad kapacitás esetén külső megrendeléseket is szállítunk. Cégünk 1998 óta rendelkezik ISO 9001 tanúsítvánnyal. A RIGO által gyártott gépek és berendezések CE minősítéssel rendelkeznek.

Elérhetőségek:

Rigo Szerszám- és Formakészítő Kft.

5435 Martfű, Gesztenye sor 1.

Tel: 56/580-031

Email: rigokft@rigokft.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Tóth Krisztina kapja az idei Bertók László Költészeti Díjat

Második alkalommal ítélte oda a kuratórium a Bertók Lászlóról elnevezett költészeti díjat, amelyet ezúttal Tóth Krisztina József Attila-díjas költő, író, ...

Campus Fesztivál

Jövőre ismét megrendezik az egyik legnagyobb magyar kulturális eseményt, a debreceni Campus Fesztivált, melyen már biztosan fellép Robin Schulz német dj-producer ...

Ismét Magyarországon a kerekesszékes vívás legjobbjai

Közel három év kihagyást követően rendezi meg a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) az IWAS kerekesszékes vívó világkupát. Az év legnagyobb hazai parasport ...

Képregényfesztivált rendeznek a szegedi Somogyi-könyvtárban

Kiállítások, előadások, kerekasztal-beszélgetések, örömrajzolás, gyermekprogramok, klasszikus és legújabb kínálatukat bemutató kiadók várják azokat, akik ...

Fotókiállítás a Fonóban

Január végéig látható a Fitos Dezső Társulat repertoárját bemutató Jövőnk a hagyomány! című fotókiállítás a Fonó Budai Zeneházban.

Indul a korcsolyaszezon a Városligeti Műjégpályán

Csütörtök reggel 9 órakor megnyitja kapuit a korcsolyázók előtt a Városligeti Műjégpálya.

 
Ez történt a héten

Átadták a Junior Prima Díjakat a magyar tudomány kategóriában

Idén is tíz fiatal tudós munkáját ismerték el Junior Prima Díjjal a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) által támogatott magyar tudomány kategóriájában.

Kováts Adél kapja a Páger Antal-színészdíjat

A díjat minden esztendőben az a színész érdemli ki, aki a leghűségesebb a makói születésű Páger Antal szellemi örökségéhez, és játékára jellemző a págeri ...

Deep Purple-koncert lesz jövő nyáron a Budapest Sportarénában

A hard rock és a heavy metál legendája, az angol Deep Purple ad koncertet 2023. július 16-án a Papp László Budapest Sportarénában.

X. Jubileumi Jótékonysági MikuLÁSS Futás

Jövő vasárnap rendezik meg a Margitszigeten a X. Jubileumi Jótékonysági MikuLÁSS Futást.

Fiatal Tetőfedők Világbajnoksága

Ezüstérmet szerzett a magyar bádogos csapat Svájcban, az IFD Fiatal Tetőfedők Világbajnokságán.

Michelin

Pesti István, a Michelin Guide francia étteremkalauz által idén két csillaggal kitüntetett tatai Platán Gourmet séfje az étterem konyhájában.

 
 
weather failed, check feed URL