Glass Art NOW!

A velencei Ateneo Venetóban mutatkozhat be a Glass Art NOW! című, csoportos magyar üvegművészeti kiállítás szeptember 1. és 15. között, a 7. The Venice Glass Week nemzetközi üvegművészeti fesztivál keretében.

Bővebben...
 

Styl Brno 2023.08.19-21. 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Rigo Szerszám- és Formakészítő Kft.

Dátum: 2022.07.15. péntek
 
 
 
 

A RIGO Kft. 1990-ben alakult, 25 millió forint jegyzett tőkével. 100%-ban magyar tulajdonú cég, családi vállalkozás.

A cég székhelye Budapesten, az Orsovai utca 3. szám alatt található, a gyártás két településen, Martfűn és Tiszaföldváron folyik. A telephelyek a cég tulajdonában vannak, a termelés modern üzemcsarnokokban, teljes infrastrukturális fejlesztéssel folyik. Az alkalmazottak száma folyamatosan növekszik. Az alkalmazottak jól képzett szakemberek, akik beszélnek európai nyelveket. Az értékesítés folyamatos növekedését a folyamatos piacorientált K+F innováció és az ehhez kapcsolódó technológiai fejlesztések, valamint kiterjedt marketingmunka, ügyfélszolgálat és nem utolsósorban a gyártott termékek magas minősége vezérli. Beszállítókkal kötöttünk szerződést. A kialakult alvállalkozói kapcsolatok szervezettek, hosszú távúak és több éves múltra tekintenek vissza. A számítógépes termelésirányítási rendszert 1995-ben vezették be, és ezzel párhuzamosan a folyamatosan fejlődő és folyamatosan frissített informatikai rendszer is. Ezt a sokoldalú vágási munkát csúcstechnológiás CNC megmunkáló központjaink végzik.

Szolgáltatások:

PENTÉSZGYÁRTÁS

 
 

Cégünk nagyon sokoldalú szerszámokat gyárt különböző iparágak számára (autóipar, egészségügy, könnyűipar, stb.), mint pl. műanyag fröccsöntő szerszámok, fém sajtoló- és hajlítóformák, nagynyomású alumínium fröccsöntő szerszámok és ezek kombinációja.

VÁGÓSZERSZÁM GYÁRTÁS

Nagy pontosságú vágószerszámok gyártása minden iparág számára: autóipar, cipő- és bútorgyártás, mindenféle anyagból (bőr, műbőr, textil és szőnyeg) és megoldások.

ALUMÍNIUMÖNTÉS

 
 

Cégünk számos gyártási technológiát alkalmaz az „Al” injekció területén. Cégünk a homoköntéstől és a beruházási öntéstől az egészen különleges kisnyomású öntésig jelentős gyártási know-how-val rendelkezik.

ALKATRÉSZGYÁRTÁS

Forma- és gépgyártó üzemünknek köszönhetően cégünk nem csak forma- és gépgyártással foglalkozik, hanem különböző típusú alkatrészgyártással és -gyártással, beleértve a megmunkálást és a szerszámozást is.

TERVEZÉS

Fémlemez munka – vágás, hajlítás, összeszerelés nagy pontossággal az elektronikai iparhoz és a gépgyártáshoz kapcsolódóan.

LEMEZMUNKA

Nagy pontosságú vágás, hajlítás és lemezalkatrészek kidolgozása az elektromos iparban és a gépgyártásban.

TERMELÉS:

Martfű

A társaság központi egységeként működik. A gyártás jelentős része Martfűn játszódik. Ezen a helyen történik a könyvkötőgépek gyártása, a formagyártás, a vágószerszám és az alumínium alapozás és megmunkálás, valamint a gyártáshoz kapcsolódó műszaki tervezés.

Tiszaföldvár

Ezen a telephelyen CNC lézervágó és CNC élhajlító és egyéb lemezmegmunkáló gépeinkkel gyártjuk a lemezalkatrészeket és a gépvázakat. Továbbá szabad kapacitás esetén külső megrendeléseket is szállítunk. Cégünk 1998 óta rendelkezik ISO 9001 tanúsítvánnyal. A RIGO által gyártott gépek és berendezések CE minősítéssel rendelkeznek.

Elérhetőségek:

Rigo Szerszám- és Formakészítő Kft.

5435 Martfű, Gesztenye sor 1.

Tel: 56/580-031

Email: rigokft@rigokft.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Művészetek Völgye

Idén is saját színdarabbal és csaknem 500 további programmal várja a fesztiválozókat a Művészetek Völgye július 21. és 30. között Kapolcsra, Vigántpetendre ...

A Széchenyi-hegyi Gyermekvasút 75. születésnapi ünnepsége

Alkalmi kiállítás nyílt 2023. április 11-én. A vasút építését 1948. április 11-én kezdték meg.

MVM Koncertek - A Zongora sorozat

Hat magyar zongoraművész ad szólókoncertet szombaton és vasárnap a budapesti Festetics Palotában az MVM Koncertek - A Zongora sorozatban.

Színházi olimpia

Madách 200 címmel nyílik meg vasárnap az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet (OSZMI) kiállítása a Nemzeti Színházban a 10. Színházi olimpia keretében; ...

Kajak-kenu vk

Kajak-kenuban az idei év első nemzetközi eseménye az éppen egy hónap múlva kezdődő világkupa szegedi állomása lesz, amelyre 53 ország jelezte részvételi ...

Károly király halálának 100. évfordulója

Emlékkiállítás nyílik a gyulai Almásy-kastélyban Habsburg Károly király halálának 100. évfordulója alkalmából. A tárlatot a Madeirai Levéltár és Könyvtár, ...

 
Ez történt a héten

Boglya Feszt

Először rendezik meg a Boglya Feszt öko-művészeti fesztivált június 23. és 25. között a Tisza-tónál öt településen: Tiszadorogmán, Egyeken, Ároktőn, Tiszabábolnán ...

Művészetek Völgye

Csaknem 2200 zenei, irodalmi, színházi, családi és egyéb programmal várja a látogatókat július 21. és 30. között Kapolcson, Taliándörögdön és Vigántpetenden.

Avasi Borangolás

Idén immár tizenegyedik alkalommal rendezik meg az Avasai Borangolást Miskolcon, ahol május 11. és 13. között hatvannyolc programhelyszín és kilencvenhét ...

Dalszerző Expo

Ismert magyar és külföldi zenei szakemberek részvételével április 27-től június 8-ig rendezvénysorozattal jelentkezik a Dalszerző Expo az Artisjus fővárosi ...

A költészet napja

Huszonnégy órás versfolyamot rendez szerdán és csütörtökön a Békéscsabai Jókai Színház.

Húsvét

Hagyományos zengővárkonyi díszítéssel írt tojások a zengővárkonyi Míves Tojás Múzeumban virágvasárnap.

 
 
weather failed, check feed URL