Kárpát-medencei Mézfesztivál 2022.12.03-04. Zalaegerszeg

 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Renomé Print Kft.

Dátum: 2022.08.31. szerda
 
 
 
 

A Renomé-PRINT Kft., mint a Renomé Rt. utódszervezete papír, írószer, nyomtatvány kereskedelmi és ehhez kapcsolódó szolgáltatási területeken 1998. október 01-től működik.

A vállalkozás célja a vásárlók, megrendelők igényeinek kielégítése a termékskála bővítésével, szakmai mélyítésével és magas szintű, folyamatosan bővített szolgáltatási tevékenységekkel, melyek egyidejűleg biztosítják a Kft. piaci pozíciójának erősödését, a tulajdonosok és az alkalmazottak hosszú távú biztos megélhetését.

Ennek érdekében: A termékre, szolgáltatásra vonatkozó vásárlói egyedi és változó igények folyamatos figyelésére és kielégítésére törekszik a működési rugalmasságának kihasználásával, a tevékenységre vonatkozó, mindenkor érvényes jogszabályi követelmények betartásával. Mind a vevői, megrendelői, mind beszállítói körrel a vezetés hosszú távú, stabil, megbízható együttműködési kapcsolatot igyekszik kialakítani, fenntartani.

 
 

Mint a HERLITZ, FABEL-CASTELL termékek és a PÁTRIA nyomtatványok márkakereskedője magas minőségszintű és teljes körű termékskálájával áll vásárlói rendelkezésére.

A PAPÍRMADÁR országos lefedettségű papír-írószer és irodaszer üzlethálózat tagjaként kis- és nagyvásárlóink még teljesebb körű kiszolgálása a hálózat termékpalettájának teljes kínálatával és a kapcsolódó szolgáltatásaival.

 
 

Nagykereskedelmi tevékenységet is folytatunk. A Webshop a modern vásárlási szokásokhoz igazodva segíti az online vásárlókat, legyen szó irodaszer rendelés, iskolaszer vásárlás, hobbi és kreatív elfoglaltság hozzávalóiról, vagy egyedi gyorsnyomdai szolgáltatásokról. A Renomé Webáruház is igyekszik több csatornán párbeszédet folytatni a vásárlókkal, hogy a cég erősségét jelentő személyes kapcsolat a modern technikai vívmányok segítségével is fenntartható legyen.

Elérhetőségek:

Renomé Print Kft.

4400 Nyíregyháza, Szent István u. 4.

Telefon: +36 42 410 437

E-mail: info@renome.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Tóth Krisztina kapja az idei Bertók László Költészeti Díjat

Második alkalommal ítélte oda a kuratórium a Bertók Lászlóról elnevezett költészeti díjat, amelyet ezúttal Tóth Krisztina József Attila-díjas költő, író, ...

Campus Fesztivál

Jövőre ismét megrendezik az egyik legnagyobb magyar kulturális eseményt, a debreceni Campus Fesztivált, melyen már biztosan fellép Robin Schulz német dj-producer ...

Ismét Magyarországon a kerekesszékes vívás legjobbjai

Közel három év kihagyást követően rendezi meg a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) az IWAS kerekesszékes vívó világkupát. Az év legnagyobb hazai parasport ...

Képregényfesztivált rendeznek a szegedi Somogyi-könyvtárban

Kiállítások, előadások, kerekasztal-beszélgetések, örömrajzolás, gyermekprogramok, klasszikus és legújabb kínálatukat bemutató kiadók várják azokat, akik ...

Fotókiállítás a Fonóban

Január végéig látható a Fitos Dezső Társulat repertoárját bemutató Jövőnk a hagyomány! című fotókiállítás a Fonó Budai Zeneházban.

Indul a korcsolyaszezon a Városligeti Műjégpályán

Csütörtök reggel 9 órakor megnyitja kapuit a korcsolyázók előtt a Városligeti Műjégpálya.

 
Ez történt a héten

Átadták a Junior Prima Díjakat a magyar tudomány kategóriában

Idén is tíz fiatal tudós munkáját ismerték el Junior Prima Díjjal a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) által támogatott magyar tudomány kategóriájában.

Kováts Adél kapja a Páger Antal-színészdíjat

A díjat minden esztendőben az a színész érdemli ki, aki a leghűségesebb a makói születésű Páger Antal szellemi örökségéhez, és játékára jellemző a págeri ...

Deep Purple-koncert lesz jövő nyáron a Budapest Sportarénában

A hard rock és a heavy metál legendája, az angol Deep Purple ad koncertet 2023. július 16-án a Papp László Budapest Sportarénában.

X. Jubileumi Jótékonysági MikuLÁSS Futás

Jövő vasárnap rendezik meg a Margitszigeten a X. Jubileumi Jótékonysági MikuLÁSS Futást.

Fiatal Tetőfedők Világbajnoksága

Ezüstérmet szerzett a magyar bádogos csapat Svájcban, az IFD Fiatal Tetőfedők Világbajnokságán.

Michelin

Pesti István, a Michelin Guide francia étteremkalauz által idén két csillaggal kitüntetett tatai Platán Gourmet séfje az étterem konyhájában.

 
 
weather failed, check feed URL