Kárpát-medencei Mézfesztivál 2022.12.03-04. Zalaegerszeg

 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

TIVI-TECHNIKA Kft.

Dátum: 2022.09.28. szerda
 
 
 
 

Kezdetektől az egyedi fémszerkezetek gyártása – legyen szénacél vagy rozsdamentes a nyersanyag – az alaptevékenység, ami köré a működésünket építettük. Szolgáltatásaink a teljes gyártási folyamatot felölelik a tervezéstől a helyszíni telepítésig.

Termékeink:

Fémszerkezetek

Karbantartási állványzatok, tartó- és vázszerkezetek, szűrőházak, elszívó ernyők, fém épületszerkezetek és csarnokok tervezésével és kivitelezésével foglalkozunk.

 
 

Egyedi eszközök és berendezések

Ipari berendezések

Élelmiszeripari berendezések

Az élelmiszeripar speciális igényeihez szabott egyedi berendezéseket is gyártunk. Ennek a szegmensnek a legkiemelkedőbb sajátossága az alapanyag minősége, így ezen a területen rozsdamentes asztalok, szállítókocsik, berendezések és egyedi célgépek gyártásával foglalkozunk a tervezéstől a megvalósításig.

 
 

Belsőépítészet

A fémeknek nemcsak az ipari területeken van jelentős szerepe, hanem a háztartásokban is. Egyéni igényekhez igazított, exkluzív tervezésű lépcsőket, bútorokat, konyhai és kerti kiegészítőket is gyártunk.

Környezetvédelmi berendezések

Ipari környezetben kiemelten fontos a munkavállalók egészséges munkakörnyezetének biztosítása. Ehhez nyújtunk segítséget elszívó ernyők, védőburkolatok, zajcsillapító burkolatok gyártásával.

Szolgáltatások:

Tervezés

 
 

A teljes körű termék tervezés során a felmerülő igényeknek megfelelően, tökéletesen unikálisan tervezzük meg a termék gyártásához szükséges technológiai munkafolyamatokat. Az új ötletek mellett, egy felmerülő probléma megoldásához tartozó célgép tervezésével és megalkotásával kapcsolatban is fordulhatnak hozzánk bizalommal. A tervezési feladatokhoz naprakész Solidworks szoftvert alkalmazunk.

Technológiai tanácsadás

Mind az önálló termékek, mind a komplex projektek sikerének a kulcsa a megfelelő technológia megválasztása. Kollégáink az összes a fémipar területén ismert és népszerű technológiát ismerik, így a technológiai tanácsadás keretében magas színvonalon tudjuk vállalni fémszerkezetek illetve rendszerek tervezését és specifikációját az ügyfeleink igényeire szabva.

Ügyfél specifikáció

Az ügyfelek egyedi igényeire szabva innovatív és komplex rendszermegoldásokat nyújtunk munkatársaink magas szintű szakértelmének és szakmai múltunknak köszönhetően.

Gyártás-szerelés

 
 

Vállalkozásunk egyedi termékek, fémszerkezetek gyártásával foglalkozik. A termékek specialitása, nagyban befolyásolja a gyártási folyamat lépéseit. A termék telepítési helyszíne, mérete vagy funkcionalitása végett a gyártás első lépése a felmérés, melynek adatait a munkafolyamat legelejétől kezdve figyelemmel kísérünk. Ezt követően elkészítjük a termék tervét, mely alapján az árajánlat is elkészül. A gyártás előkészítési szakaszában egyes termékek esetén szerszámgépeinkhez kiegészítő alkatrészek gyártása is szükséges. A gyártás folyamán a következő technológiák alkalmazhatóak: darabolás, mechanikai felületelőkészítés, marás, esztergálás, élhajlítás, préselés, hegesztés.

A gyártási folyamat szerves részét képezik a munkatársak és a megrendelő általi gyártásközi ellenőrzések is. A termékek helyszínen történő összeszerelését illetve a komplett rendszerek telepítését is végezzük.

Szerializáció és nyomkövetés

A termékek a tervezési folyamat kezdetétől egyedi azonosítóval vannak ellátva, amelyek a vállalat nyilvántartási rendszerében biztosítják azok vissza-és nyomon követhetőségét.

Logisztika

Vállalkozásunk vállalja az installációk és termékek helyszínre szállításának megszervezését.

Belsőépítészet

Ügyfeleink testre szabott belsőépítészeti elemek és lakberendezési megoldások megtervezésében valamint szabadtéri berendezések és eszközök gyártásában is számíthatnak szakértő segítségünkre.

Elérhetőségek:

TIVI-TECHNIKA Kft.

5502 Gyomaendrőd, Lábas utca 10.

Telefon: +36 66 386 764 +36 20 9394 764

E-mail: timar.vince@tivitechnika.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Tóth Krisztina kapja az idei Bertók László Költészeti Díjat

Második alkalommal ítélte oda a kuratórium a Bertók Lászlóról elnevezett költészeti díjat, amelyet ezúttal Tóth Krisztina József Attila-díjas költő, író, ...

Campus Fesztivál

Jövőre ismét megrendezik az egyik legnagyobb magyar kulturális eseményt, a debreceni Campus Fesztivált, melyen már biztosan fellép Robin Schulz német dj-producer ...

Ismét Magyarországon a kerekesszékes vívás legjobbjai

Közel három év kihagyást követően rendezi meg a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) az IWAS kerekesszékes vívó világkupát. Az év legnagyobb hazai parasport ...

Képregényfesztivált rendeznek a szegedi Somogyi-könyvtárban

Kiállítások, előadások, kerekasztal-beszélgetések, örömrajzolás, gyermekprogramok, klasszikus és legújabb kínálatukat bemutató kiadók várják azokat, akik ...

Fotókiállítás a Fonóban

Január végéig látható a Fitos Dezső Társulat repertoárját bemutató Jövőnk a hagyomány! című fotókiállítás a Fonó Budai Zeneházban.

Indul a korcsolyaszezon a Városligeti Műjégpályán

Csütörtök reggel 9 órakor megnyitja kapuit a korcsolyázók előtt a Városligeti Műjégpálya.

 
Ez történt a héten

Átadták a Junior Prima Díjakat a magyar tudomány kategóriában

Idén is tíz fiatal tudós munkáját ismerték el Junior Prima Díjjal a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) által támogatott magyar tudomány kategóriájában.

Kováts Adél kapja a Páger Antal-színészdíjat

A díjat minden esztendőben az a színész érdemli ki, aki a leghűségesebb a makói születésű Páger Antal szellemi örökségéhez, és játékára jellemző a págeri ...

Deep Purple-koncert lesz jövő nyáron a Budapest Sportarénában

A hard rock és a heavy metál legendája, az angol Deep Purple ad koncertet 2023. július 16-án a Papp László Budapest Sportarénában.

X. Jubileumi Jótékonysági MikuLÁSS Futás

Jövő vasárnap rendezik meg a Margitszigeten a X. Jubileumi Jótékonysági MikuLÁSS Futást.

Fiatal Tetőfedők Világbajnoksága

Ezüstérmet szerzett a magyar bádogos csapat Svájcban, az IFD Fiatal Tetőfedők Világbajnokságán.

Michelin

Pesti István, a Michelin Guide francia étteremkalauz által idén két csillaggal kitüntetett tatai Platán Gourmet séfje az étterem konyhájában.

 
 
weather failed, check feed URL