Művészetek Völgye

Csaknem 2200 zenei, irodalmi, színházi, családi és egyéb programmal várja a látogatókat július 21. és 30. között Kapolcson, Taliándörögdön és Vigántpetenden.

Bővebben...
 


 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

TIVI-TECHNIKA Kft.

Dátum: 2022.09.28. szerda
 
 
 
 

Kezdetektől az egyedi fémszerkezetek gyártása – legyen szénacél vagy rozsdamentes a nyersanyag – az alaptevékenység, ami köré a működésünket építettük. Szolgáltatásaink a teljes gyártási folyamatot felölelik a tervezéstől a helyszíni telepítésig.

Termékeink:

Fémszerkezetek

Karbantartási állványzatok, tartó- és vázszerkezetek, szűrőházak, elszívó ernyők, fém épületszerkezetek és csarnokok tervezésével és kivitelezésével foglalkozunk.

 
 

Egyedi eszközök és berendezések

Ipari berendezések

Élelmiszeripari berendezések

Az élelmiszeripar speciális igényeihez szabott egyedi berendezéseket is gyártunk. Ennek a szegmensnek a legkiemelkedőbb sajátossága az alapanyag minősége, így ezen a területen rozsdamentes asztalok, szállítókocsik, berendezések és egyedi célgépek gyártásával foglalkozunk a tervezéstől a megvalósításig.

 
 

Belsőépítészet

A fémeknek nemcsak az ipari területeken van jelentős szerepe, hanem a háztartásokban is. Egyéni igényekhez igazított, exkluzív tervezésű lépcsőket, bútorokat, konyhai és kerti kiegészítőket is gyártunk.

Környezetvédelmi berendezések

Ipari környezetben kiemelten fontos a munkavállalók egészséges munkakörnyezetének biztosítása. Ehhez nyújtunk segítséget elszívó ernyők, védőburkolatok, zajcsillapító burkolatok gyártásával.

Szolgáltatások:

Tervezés

 
 

A teljes körű termék tervezés során a felmerülő igényeknek megfelelően, tökéletesen unikálisan tervezzük meg a termék gyártásához szükséges technológiai munkafolyamatokat. Az új ötletek mellett, egy felmerülő probléma megoldásához tartozó célgép tervezésével és megalkotásával kapcsolatban is fordulhatnak hozzánk bizalommal. A tervezési feladatokhoz naprakész Solidworks szoftvert alkalmazunk.

Technológiai tanácsadás

Mind az önálló termékek, mind a komplex projektek sikerének a kulcsa a megfelelő technológia megválasztása. Kollégáink az összes a fémipar területén ismert és népszerű technológiát ismerik, így a technológiai tanácsadás keretében magas színvonalon tudjuk vállalni fémszerkezetek illetve rendszerek tervezését és specifikációját az ügyfeleink igényeire szabva.

Ügyfél specifikáció

Az ügyfelek egyedi igényeire szabva innovatív és komplex rendszermegoldásokat nyújtunk munkatársaink magas szintű szakértelmének és szakmai múltunknak köszönhetően.

Gyártás-szerelés

 
 

Vállalkozásunk egyedi termékek, fémszerkezetek gyártásával foglalkozik. A termékek specialitása, nagyban befolyásolja a gyártási folyamat lépéseit. A termék telepítési helyszíne, mérete vagy funkcionalitása végett a gyártás első lépése a felmérés, melynek adatait a munkafolyamat legelejétől kezdve figyelemmel kísérünk. Ezt követően elkészítjük a termék tervét, mely alapján az árajánlat is elkészül. A gyártás előkészítési szakaszában egyes termékek esetén szerszámgépeinkhez kiegészítő alkatrészek gyártása is szükséges. A gyártás folyamán a következő technológiák alkalmazhatóak: darabolás, mechanikai felületelőkészítés, marás, esztergálás, élhajlítás, préselés, hegesztés.

A gyártási folyamat szerves részét képezik a munkatársak és a megrendelő általi gyártásközi ellenőrzések is. A termékek helyszínen történő összeszerelését illetve a komplett rendszerek telepítését is végezzük.

Szerializáció és nyomkövetés

A termékek a tervezési folyamat kezdetétől egyedi azonosítóval vannak ellátva, amelyek a vállalat nyilvántartási rendszerében biztosítják azok vissza-és nyomon követhetőségét.

Logisztika

Vállalkozásunk vállalja az installációk és termékek helyszínre szállításának megszervezését.

Belsőépítészet

Ügyfeleink testre szabott belsőépítészeti elemek és lakberendezési megoldások megtervezésében valamint szabadtéri berendezések és eszközök gyártásában is számíthatnak szakértő segítségünkre.

Elérhetőségek:

TIVI-TECHNIKA Kft.

5502 Gyomaendrőd, Lábas utca 10.

Telefon: +36 66 386 764 +36 20 9394 764

E-mail: timar.vince@tivitechnika.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Művészetek Völgye

Idén is saját színdarabbal és csaknem 500 további programmal várja a fesztiválozókat a Művészetek Völgye július 21. és 30. között Kapolcsra, Vigántpetendre ...

A Széchenyi-hegyi Gyermekvasút 75. születésnapi ünnepsége

Alkalmi kiállítás nyílt 2023. április 11-én. A vasút építését 1948. április 11-én kezdték meg.

MVM Koncertek - A Zongora sorozat

Hat magyar zongoraművész ad szólókoncertet szombaton és vasárnap a budapesti Festetics Palotában az MVM Koncertek - A Zongora sorozatban.

Színházi olimpia

Madách 200 címmel nyílik meg vasárnap az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet (OSZMI) kiállítása a Nemzeti Színházban a 10. Színházi olimpia keretében; ...

Kajak-kenu vk

Kajak-kenuban az idei év első nemzetközi eseménye az éppen egy hónap múlva kezdődő világkupa szegedi állomása lesz, amelyre 53 ország jelezte részvételi ...

Károly király halálának 100. évfordulója

Emlékkiállítás nyílik a gyulai Almásy-kastélyban Habsburg Károly király halálának 100. évfordulója alkalmából. A tárlatot a Madeirai Levéltár és Könyvtár, ...

 
Ez történt a héten

Avasi Borangolás

Idén immár tizenegyedik alkalommal rendezik meg az Avasai Borangolást Miskolcon, ahol május 11. és 13. között hatvannyolc programhelyszín és kilencvenhét ...

Dalszerző Expo

Ismert magyar és külföldi zenei szakemberek részvételével április 27-től június 8-ig rendezvénysorozattal jelentkezik a Dalszerző Expo az Artisjus fővárosi ...

A költészet napja

Huszonnégy órás versfolyamot rendez szerdán és csütörtökön a Békéscsabai Jókai Színház.

Húsvét

Hagyományos zengővárkonyi díszítéssel írt tojások a zengővárkonyi Míves Tojás Múzeumban virágvasárnap.

Chopin-Liszt zenélő okospadot adtak át a Városligetben

Farkas Gábor zongoraművész előadásában Fryderyk Chopin és Liszt Ferenc műveit játszó okospadot adtak át, a magyar-lengyel barátság napján Budapesten, a ...

Velencei Biennále

Nemes Márton festőművész Techno Zen című kiállítását mutatja be a 2024-es Velencei Képzőművészeti Biennále magyar pavilonjában a Ludwig Múzeum.

 
 
weather failed, check feed URL