Kárpát-medencei Mézfesztivál 2022.12.03-04. Zalaegerszeg

 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Gyomai Kner Nyomda Zrt.

Dátum: 2022.09.28. szerda
 
 
 
 

A Gyomai Kner Nyomda Zrt. dolgozóiként büszkék vagyunk arra, hogy részesei lehetünk a 140 éves könyv- és nyomtatványgyártói múltra visszatekintő nyomda XXI. századi sikerének.

Az 1882-es alapítás óta eltelt idő talán a legrövidebben úgy foglalható össze, hogy a Nyomda mindenkori tulajdonosai, dolgozói és vezetői a szakmai és üzleti fejlesztést, megújulást tartották szem előtt. Nincs ez másképpen ma sem, amikor a könyv egyre fontosabb képviselője a hagyományos tájékoztatásnak és írásbeliségnek. Egy többszáz éves terméket gyártunk a legmodernebb technológiával, megalapozott szakértelemmel, odafigyelő ügyfélkiszolgálással egy rendkívül igényes, magyar és nemzetközi megrendelői körnek.

A Kner nevet a könyvgyártás tette igazán ismertté. A régmúlt hagyományait és minőségét a mai Gyomai Kner Nyomda is követi, és aktívan tervezi a jövő könyvgyártását…

A Gyomai Kner Nyomda Zrt. az ANY Biztonsági Nyomda csoport tagja.

A vállalatcsoport több mint 1000 főt foglalkoztat. Magyarországon 3, Romániában 2, Szlovákiában és Moldovában egy-egy telephellyel működik. A cégcsoport a közép-kelet-európai régió egyik legnagyobb árbevételű, biztonsági és üzleti nyomtatványgyártó cége. A Társaság részvényeit 2005 óta a Budapesti Értéktőzsdén, Prémiumkategóriában jegyzik. Pénzügyi helyzetét stabil és eredményes működés jellemzi. Az ANY a biztonságos személy-, és termékazonosító termékek gyártására, kapcsolódó szolgáltatásokra és azok informatikai háttérrendszereire fókuszál. A termékek és szolgáltatások olyan területeket ölelnek fel, mint a személyazonosítás – eID, útlevél, vízum -, a feketegazdaság visszaszorítása – adó- és zárjegy – vagy éppen a választási nyomtatványok készítése. A nemzetközi minősítések, a több mint 170 éves biztonsági nyomtatványgyártási tapasztalat, a kitűnő referenciák és saját okmánybiztonsági laboratórium teszi lehetővé a sikeres terjeszkedést.

 
 

DÍJAINK:

BEST PRINT HUNGARY

SZÉP MAGYAR KÖNYV

ÉV ZÖLD NYOMDÁJA

MAGYARBRANDS DÍJ

Technológia:

ELŐKÉSZÍTÉS

CTP FORMAKÉSZÍTÉS

 
 

2020-ban a nyomda CTP (Computer to Plate) technológiája teljes megújuláson ment keresztül. A megrendelőinktől kapott nyomdai anyagok előkészítéséhez az Adobe Acrobat Pro, az XMF, valamint a Heidelberg Prinect Cockpit és Prinect Signa nyomdai szoftvereit használjuk. Az új Heidelberg Suprasetter 106 levilágító berendezésünkkel 2.540 dpi felbontásban óránként akár 35 lemez levilágítását tudjuk elvégezni.

COLOUR MANAGEMENT

A beérkező Composit PDF fájlok feldolgozása az ellenőrzéstől a szerkesztésen át, a proofkészítésen és a lemezlevilágításon keresztül a nyomtatásig a Heidelberg rendszerében történik. Rendszeresen végzünk színkalibrációt annak érdekében, hogy minden esetben a megrendelő által elképzelt és megtervezett színvilág kerüljön a papírra.

HAGYOMÁNYOS FORMAKÉSZÍTÉS

Már kevés nyomda foglalkozik hagyományos filmmontírozással. A nálunk több évtizede dolgozó, kiváló szakemberek segítségével az ilyen munkák feldolgozását is el tudjuk végezni.

 
 

NYOMTATÁS

A Gyomai Kner Nyomdában készülő kiadványok magas minőségű ofszet nyomtatással és diszperziós lakkozással készülnek, a legújabb ISO standard szabványoknak megfelelően. 2020-ban egy új, Heidelberg CD-102-es, 4 nyomóműves, diszperziós lakkozó- és szárítóművel felszerelt íves ofszet nyomógéppel bővült gépparkunk.

Elérhetőségek:

Gyomai Kner Nyomda Zrt.

H-5500 Gyomaendrőd, Kossuth u. 10-12.

Telefon: +36 66 887443

Mobil: +36 30 6068035

Fax: +36 66 887445

E-mail: knernyomda@gyomaikner.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Tóth Krisztina kapja az idei Bertók László Költészeti Díjat

Második alkalommal ítélte oda a kuratórium a Bertók Lászlóról elnevezett költészeti díjat, amelyet ezúttal Tóth Krisztina József Attila-díjas költő, író, ...

Campus Fesztivál

Jövőre ismét megrendezik az egyik legnagyobb magyar kulturális eseményt, a debreceni Campus Fesztivált, melyen már biztosan fellép Robin Schulz német dj-producer ...

Ismét Magyarországon a kerekesszékes vívás legjobbjai

Közel három év kihagyást követően rendezi meg a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) az IWAS kerekesszékes vívó világkupát. Az év legnagyobb hazai parasport ...

Képregényfesztivált rendeznek a szegedi Somogyi-könyvtárban

Kiállítások, előadások, kerekasztal-beszélgetések, örömrajzolás, gyermekprogramok, klasszikus és legújabb kínálatukat bemutató kiadók várják azokat, akik ...

Fotókiállítás a Fonóban

Január végéig látható a Fitos Dezső Társulat repertoárját bemutató Jövőnk a hagyomány! című fotókiállítás a Fonó Budai Zeneházban.

Indul a korcsolyaszezon a Városligeti Műjégpályán

Csütörtök reggel 9 órakor megnyitja kapuit a korcsolyázók előtt a Városligeti Műjégpálya.

 
Ez történt a héten

Átadták a Junior Prima Díjakat a magyar tudomány kategóriában

Idén is tíz fiatal tudós munkáját ismerték el Junior Prima Díjjal a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) által támogatott magyar tudomány kategóriájában.

Kováts Adél kapja a Páger Antal-színészdíjat

A díjat minden esztendőben az a színész érdemli ki, aki a leghűségesebb a makói születésű Páger Antal szellemi örökségéhez, és játékára jellemző a págeri ...

Deep Purple-koncert lesz jövő nyáron a Budapest Sportarénában

A hard rock és a heavy metál legendája, az angol Deep Purple ad koncertet 2023. július 16-án a Papp László Budapest Sportarénában.

X. Jubileumi Jótékonysági MikuLÁSS Futás

Jövő vasárnap rendezik meg a Margitszigeten a X. Jubileumi Jótékonysági MikuLÁSS Futást.

Fiatal Tetőfedők Világbajnoksága

Ezüstérmet szerzett a magyar bádogos csapat Svájcban, az IFD Fiatal Tetőfedők Világbajnokságán.

Michelin

Pesti István, a Michelin Guide francia étteremkalauz által idén két csillaggal kitüntetett tatai Platán Gourmet séfje az étterem konyhájában.

 
 
weather failed, check feed URL