Glass Art NOW!

A velencei Ateneo Venetóban mutatkozhat be a Glass Art NOW! című, csoportos magyar üvegművészeti kiállítás szeptember 1. és 15. között, a 7. The Venice Glass Week nemzetközi üvegművészeti fesztivál keretében.

Bővebben...
 

Styl Brno 2023.08.19-21. 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Interhaus Barta Kft.

Dátum: 2023.03.03. péntek
 
 
 
 
 

Az Interhaus-Barta Építő-, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. 1998. január 5-én alakult. Vezetői és dolgozói egytől-egyig kiváló szakemberek, Németországban és Ausztriában szerzett sokéves tapasztalattal az energiatakarékos, környezetbarát készházak területén.

 

Az egyre gyarapodó konkurencia és a hektikus gazdasági körülmények ellenére cégünk több évtizede stabil szereplője a magyar készház építő piacnak. Mindez azt bizonyítja, hogy szolgáltatásaink minősége kiállta az idők próbáját. Pontos, precíz, kifogástalan munkánk cégfilozófiánknak is köszönhető: minden házat úgy építünk, mintha sajátunk lenne. Maximális odafigyeléssel, kompromisszumok nélkül.

Cégünk szakértelmét tanúsítványok és minősítések igazolják, számunkra mégis a boldog ügyfél a legnagyobb elismerés. Addig nem dőlünk hátra, nem vagyunk készen, amíg megrendelőink nem elégedettek. Nem pusztán egy házzal, hanem valódi otthonnal szeretnénk megajándékozni őket.

Otthon igény szerint

 
 

Családi ház? Sorház? Társasház? Ikerház? Lakás? Nyaraló? Vagy akár intézmény? Bármilyen otthont szeretne, szakembereink készséggel segítenek Önnek. Típustervek alapján is választhat, de talán az a legjobb megoldás, ha készház épületet igényei, amit aztán – lehetőségei alapján– tökéletesen Önre szabhatunk.

Többféle készház közül választhat: lehet alacsony energiaigényű, közel 0 energia igényű, passzívház vagy akár aktívház, azaz plusz energia ház is! Nemcsak szép, hanem jó épületeket építünk.

 
 

Az épületeinket, Magyarországon, Németországban, Ausztriában, és a világ bármely pontján úgy tervezzük és építjük meg, hogy a készházhoz ön a legnagyobb támogatást vehesse fel!

Ha csak néhány faipari termékre van szüksége, pl: játszótér, kiülő, fedett terasz, garázs, kerti kisház, kerti bútorok, dísztárgyak, vagy kutyaól, akkor is forduljon hozzánk bizalommal!

 
 

Az ökológiai lábnyom csökkentése, a fenntartható fejlődés elvének követése érdekében már bio alapanyagokból is – a fa vázszerkezet mellett pl. fagyapot, cellulóz, kender, vagy szalma hőszigetelés, vályogrost lap, agyag vakolat és agyag festék használatával is – elkészülhet otthona.

Szakértő segítség a készház építés összes fázisánál

Tervezés? Gyártás? Kivitelezés? Nem számít hol tart, szívesen segítünk Önnek háza felépítésében. A készházak kulcsrakész kivitelezése mellett vállaljuk:

Tetőszerkezetek, szeglemezes tartók lakóépületek, csarnokok, mezőgazdasági létesítmények nagy fesztávolságú felületek áthidalására szeglemezes tartók, szeglemezes tetők tervezését, gyártását.

Tetőfedést, helyszíni ácsolást, bádogos munkával.

Könnyűszerkezetes épületekhez 14 féle favázas falszerkezet, födém és tetőpanel gyártását.

Egyéb faipari termékek– pl. kerti ház, szauna, garázs, szerszámtároló, – tervezését, gyártását, helyszíni szerelését, kulcsrakész kivitelezését, valamint fakerti bútorok gyártását.

Energia- és költséghatékony otthonok Önnek

Az alkalmazott, minőségi egyedi gyártási technológiának köszönhetően szabadon, szinte megkötés nélkül tervezhető bármilyen épületforma és nagyság, ráadásul az utólagos átépítés, bővítés is egyszerűbben megoldható.

A tervezés, a gyártás és a kivitelezés során is a nyugat-európai standardokat alkalmazunk, ezzel biztosítva a keleti kényelmet. A felhasznált anyagok a legkorszerűbb igényeket is kiszolgálják,tartósak és ellenállóak. A minőségi és technikai jellemzői megfelelnek a német építési normáknak (DIN) valamint az osztrák (ÖNORM) és a hazaielőírásoknak, a környezetbarát anyagok pedig nem terhelik a természetet.

A technológiánkkal épült készházaknemcsak időtállóak, de energiahatékonyak is, így csökkentve az Ön energiaköltségeités környezetünk terhelését. Válasszon minket rögtön a kezdetektől, hogy az elejétől fogva jól járjon!

A tervezők munkáját a gyártó tanácsadással, konkrét megrendelés esetén tervezési segédlettel (pl. csomóponti ábrákkal) teszi könnyebbé.

Az alapozáshoz, illetve fogadószint kialakításához amennyiben Ön megbízottja végzi készházunkhoz az alapozási munkákat, milliméterpontos alapozási tervet adunk, hogy az elemek pontosan a tervezett helyükre kerülhessenek.

Házilagos kivitelezés esetén a fogadószint műszaki átvétele az Interhaus Kft. részéről történik, 21 nappal a szállítást megelőzően. Mérettűrés: síkban, és átlókban is,+/- 1cm. Külön megbízás alapján a gyártó a fogadószint elkészítését is vállalja.

Elérhetőségek:

Interhaus Barta Kft.

Székhely: H-7951 Szabadszentkirály, Petőfi Sándor u. 5.

Email: info@interhaus.hu

Telephely, üzem: 7100 Szekszárd, Tartsay Ipartelep 12.

 
Kapcsolódó linkek
Kapcsolódó cikkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Művészetek Völgye

Idén is saját színdarabbal és csaknem 500 további programmal várja a fesztiválozókat a Művészetek Völgye július 21. és 30. között Kapolcsra, Vigántpetendre ...

A Széchenyi-hegyi Gyermekvasút 75. születésnapi ünnepsége

Alkalmi kiállítás nyílt 2023. április 11-én. A vasút építését 1948. április 11-én kezdték meg.

MVM Koncertek - A Zongora sorozat

Hat magyar zongoraművész ad szólókoncertet szombaton és vasárnap a budapesti Festetics Palotában az MVM Koncertek - A Zongora sorozatban.

Színházi olimpia

Madách 200 címmel nyílik meg vasárnap az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet (OSZMI) kiállítása a Nemzeti Színházban a 10. Színházi olimpia keretében; ...

Kajak-kenu vk

Kajak-kenuban az idei év első nemzetközi eseménye az éppen egy hónap múlva kezdődő világkupa szegedi állomása lesz, amelyre 53 ország jelezte részvételi ...

Károly király halálának 100. évfordulója

Emlékkiállítás nyílik a gyulai Almásy-kastélyban Habsburg Károly király halálának 100. évfordulója alkalmából. A tárlatot a Madeirai Levéltár és Könyvtár, ...

 
Ez történt a héten

Boglya Feszt

Először rendezik meg a Boglya Feszt öko-művészeti fesztivált június 23. és 25. között a Tisza-tónál öt településen: Tiszadorogmán, Egyeken, Ároktőn, Tiszabábolnán ...

Művészetek Völgye

Csaknem 2200 zenei, irodalmi, színházi, családi és egyéb programmal várja a látogatókat július 21. és 30. között Kapolcson, Taliándörögdön és Vigántpetenden.

Avasi Borangolás

Idén immár tizenegyedik alkalommal rendezik meg az Avasai Borangolást Miskolcon, ahol május 11. és 13. között hatvannyolc programhelyszín és kilencvenhét ...

Dalszerző Expo

Ismert magyar és külföldi zenei szakemberek részvételével április 27-től június 8-ig rendezvénysorozattal jelentkezik a Dalszerző Expo az Artisjus fővárosi ...

A költészet napja

Huszonnégy órás versfolyamot rendez szerdán és csütörtökön a Békéscsabai Jókai Színház.

Húsvét

Hagyományos zengővárkonyi díszítéssel írt tojások a zengővárkonyi Míves Tojás Múzeumban virágvasárnap.

 
 
weather failed, check feed URL