Áprilisban ismét világsztárok a Budapest Ritmón

A világzenei színtér számos világsztárja, köztük a Tamikrest, Emilíana Torrini & The Colorist Orchestra vagy a Mazaher is koncertet ad az idei Budapest Ritmón április 12-től 15-ig.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Interhaus Barta Kft.

Dátum: 2022.11.03. csütörtök
 
 
 
 
 

Az Interhaus-Barta Építő-, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. 1998. január 5-én alakult. Vezetői és dolgozói egytől-egyig kiváló szakemberek, Németországban és Ausztriában szerzett sokéves tapasztalattal az energiatakarékos, környezetbarát készházak területén.

 

Az egyre gyarapodó konkurencia és a hektikus gazdasági körülmények ellenére cégünk több évtizede stabil szereplője a magyar készház építő piacnak. Mindez azt bizonyítja, hogy szolgáltatásaink minősége kiállta az idők próbáját. Pontos, precíz, kifogástalan munkánk cégfilozófiánknak is köszönhető: minden házat úgy építünk, mintha sajátunk lenne. Maximális odafigyeléssel, kompromisszumok nélkül.

Cégünk szakértelmét tanúsítványok és minősítések igazolják, számunkra mégis a boldog ügyfél a legnagyobb elismerés. Addig nem dőlünk hátra, nem vagyunk készen, amíg megrendelőink nem elégedettek. Nem pusztán egy házzal, hanem valódi otthonnal szeretnénk megajándékozni őket.

Otthon igény szerint

 
 

Családi ház? Sorház? Társasház? Ikerház? Lakás? Nyaraló? Vagy akár intézmény? Bármilyen otthont szeretne, szakembereink készséggel segítenek Önnek. Típustervek alapján is választhat, de talán az a legjobb megoldás, ha készház épületet igényei, amit aztán – lehetőségei alapján– tökéletesen Önre szabhatunk.

Többféle készház közül választhat: lehet alacsony energiaigényű, közel 0 energia igényű, passzívház vagy akár aktívház, azaz plusz energia ház is! Nemcsak szép, hanem jó épületeket építünk.

 
 

Az épületeinket, Magyarországon, Németországban, Ausztriában, és a világ bármely pontján úgy tervezzük és építjük meg, hogy a készházhoz ön a legnagyobb támogatást vehesse fel!

Ha csak néhány faipari termékre van szüksége, pl: játszótér, kiülő, fedett terasz, garázs, kerti kisház, kerti bútorok, dísztárgyak, vagy kutyaól, akkor is forduljon hozzánk bizalommal!

 
 

Az ökológiai lábnyom csökkentése, a fenntartható fejlődés elvének követése érdekében már bio alapanyagokból is – a fa vázszerkezet mellett pl. fagyapot, cellulóz, kender, vagy szalma hőszigetelés, vályogrost lap, agyag vakolat és agyag festék használatával is – elkészülhet otthona.

Szakértő segítség a készház építés összes fázisánál

Tervezés? Gyártás? Kivitelezés? Nem számít hol tart, szívesen segítünk Önnek háza felépítésében. A készházak kulcsrakész kivitelezése mellett vállaljuk:

Tetőszerkezetek, szeglemezes tartók lakóépületek, csarnokok, mezőgazdasági létesítmények nagy fesztávolságú felületek áthidalására szeglemezes tartók, szeglemezes tetők tervezését, gyártását.

Tetőfedést, helyszíni ácsolást, bádogos munkával.

Könnyűszerkezetes épületekhez 14 féle favázas falszerkezet, födém és tetőpanel gyártását.

Egyéb faipari termékek– pl. kerti ház, szauna, garázs, szerszámtároló, – tervezését, gyártását, helyszíni szerelését, kulcsrakész kivitelezését, valamint fakerti bútorok gyártását.

Energia- és költséghatékony otthonok Önnek

Az alkalmazott, minőségi egyedi gyártási technológiának köszönhetően szabadon, szinte megkötés nélkül tervezhető bármilyen épületforma és nagyság, ráadásul az utólagos átépítés, bővítés is egyszerűbben megoldható.

A tervezés, a gyártás és a kivitelezés során is a nyugat-európai standardokat alkalmazunk, ezzel biztosítva a keleti kényelmet. A felhasznált anyagok a legkorszerűbb igényeket is kiszolgálják,tartósak és ellenállóak. A minőségi és technikai jellemzői megfelelnek a német építési normáknak (DIN) valamint az osztrák (ÖNORM) és a hazaielőírásoknak, a környezetbarát anyagok pedig nem terhelik a természetet.

A technológiánkkal épült készházaknemcsak időtállóak, de energiahatékonyak is, így csökkentve az Ön energiaköltségeités környezetünk terhelését. Válasszon minket rögtön a kezdetektől, hogy az elejétől fogva jól járjon!

A tervezők munkáját a gyártó tanácsadással, konkrét megrendelés esetén tervezési segédlettel (pl. csomóponti ábrákkal) teszi könnyebbé.

Az alapozáshoz, illetve fogadószint kialakításához amennyiben Ön megbízottja végzi készházunkhoz az alapozási munkákat, milliméterpontos alapozási tervet adunk, hogy az elemek pontosan a tervezett helyükre kerülhessenek.

Házilagos kivitelezés esetén a fogadószint műszaki átvétele az Interhaus Kft. részéről történik, 21 nappal a szállítást megelőzően. Mérettűrés: síkban, és átlókban is,+/- 1cm. Külön megbízás alapján a gyártó a fogadószint elkészítését is vállalja.

Elérhetőségek:

Interhaus Barta Kft.

Székhely: H-7951 Szabadszentkirály, Petőfi Sándor u. 5.

Email: info@interhaus.hu

Telephely, üzem: 7100 Szekszárd, Tartsay Ipartelep 12.

 
Kapcsolódó linkek
Kapcsolódó cikkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Pajtaszínházi Szemle

Január 21-én és 28-án, a következő két szombaton rendezik meg a Pajtaszínházi Szemlét, amelyen 19 megyéből érkező vidéki amatőr társulatok mutatkoznak ...

Megkezdődött a Neumann János-emlékév

Idén lenne százhúsz éves Neumann János matematikus, a jubileum alkalmából egész éves programsorozatot rendez a Neumann Társaság, amelynek nyitóeseményét ...

16. Kecskeméti Animációs Fesztivál

Már lehet nevezni a 16. Kecskeméti Animációs Fesztiválra (KAFF), amely kétévente mutatja be a legfrissebb magyar és európai animációs filmtermést, és amelyet ...

Madách-díj

Madách Imrére emlékeznek születésének 200. évfordulója alkalmából pénteken Balassagyarmaton. A megyei Madách-ünnepségen átadják a Madách-díjakat is, amelyeket ...

Erdei fülesbagoly-telelőhelyek országos felmérése

Pénteken kezdődik és január 23-ig tart az erdei fülesbagoly-telelőhelyek országos felmérése, amelyhez a lakosság segítségét kéri a Magyar Madártani és ...

Semmelweis-szobrot avattak

Semmelweis Ignác szobrát avatták fel szerdán Londonban, a Queen Mary Egyetem orvostudományi karán.

 
Ez történt a héten

Furmint Február Nagy Kóstoló a Hagyományok Házában

Csaknem száz termelő több mint kétszáz furmintját ízlelhetik meg a látogatók a 13. Furmint Február Nagy Kóstolón február 2-án Budapesten, a Hagyományok Házában.

Holtszezon irodalmi fesztivál

Tizenhárom helyszínen több mint száz programmal rendezik meg a második Holtszezon Nemzetközi Kortárs Fesztivált február 23-26. között Veszprémben.

Texhibition

A legújabb textiltrendeket mutatja be a Texhibition című kiállítás február 3. és 26. között a FUGA-ban, a hetedik alkalommal látható válogatásban a magyar ...

A vakond lett az év emlőse

A több mint 120 éve védett vakondot választotta 2023-ban az év emlősének a Vadonleső Program, amelyet az Agrárminisztérium (AM) és a Herman Ottó Intézet ...

A népzene ünnepe

Ismét megrendezik A népzene ünnepét a Müpában. Február 5-én vasárnap gyermekműsor, táncházak és koncertek mutatják be a hazai folkzenét.

Munkácsy Mihály Múzeum

Egy Kohán- és egy Koffán-művel gyarapodott a békéscsabai Munkácsy Mihály Múzeum. Kohán György Temetőkert (a kezében) és Koffán Károly Csendélet című a ...

 
 
weather failed, check feed URL