Glass Art NOW!

A velencei Ateneo Venetóban mutatkozhat be a Glass Art NOW! című, csoportos magyar üvegművészeti kiállítás szeptember 1. és 15. között, a 7. The Venice Glass Week nemzetközi üvegművészeti fesztivál keretében.

Bővebben...
 

Styl Brno 2023.08.19-21. 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

ÖkoTech Home Kft.

Dátum: 2022.11.16. szerda
 
 
 
 

Az ÖkoTech-Home Kft. 2004 óta foglalkozik biológiai szennyvíztisztító kisberendezések fejlesztésével, gyártásával és kivitelezésével Magyarországszerte.

A mintegy 1500 darab berendezés telepítése és az üzemeltetéssel kapcsolatos tanácsadás során cégünk kimagasló tapasztalatra tett szert, amivel a magyarországi piacon egyedülállóvá vált. Alapítótagjaink okleveles közgazdászok, míg munkatársaink az építőipar- és gépészmérnöki terület képviselői. Azonban nem félünk segítséget kérni külsős szakértőktől, mert tudjuk, hogy a közös munka eredménye gyümölcsöző. A 15 szakmában eltöltött év rengeteg innovációt is magával hozott, amit 2014-ben egy szakemberekből álló zsűri CONSTRUMA díjjal értékelt.

Innovációink közé tartozik az automatikus iszapvíztelenítés, ami egy korábbi, faluszintű telepítés kapcsán vált szükségszerűvé. Mivel a falu részére csak egy igen nagy űrtartalmú, messziről érkező szippantós autó állt rendelkezésre, ezért az iszapelvét egyszerű megoldására volt szükség. Ennek kapcsán és a korábbi működési tapasztalatok alapján fejlesztettük ki az automatikus iszapvíztelenítést.

Munkánk során rendkívül fontosnak tartjuk az edukációt, a környezetbarát megoldások szélesebb körbe való eljuttatását.

Több kreditpontos építész és gépész továbbképzéshez szolgáltattunk már tananyagot, ami számunkra is tanulságos és értékes visszajelzés, miszerint a fiatal generáció számára fontos az, amit cégünk képvisel.

 
 

Emellett azt is kiemelten fontosnak tartjuk, hogy önmagunkat és munkatársainkat is képezzük. A cég dolgozói és vezetői egyaránt rendszeresen részt vesznek szakmai képzéseken, ezzel korszerűsítve tudásukat mind a vállalatvezetés, mind a szakipar területein. Mentoraink között szerepel Kecskés Gábor, a Szent István Egyetem mérnöktanára és geotechnikai laboratórium vezetője és a hajdani Dulovics Dezső, a Budapesti Műszaki Egyetem Építészmérnöki Kar Vízgazdálkodási Tanszék Vízellátás és Csatornázás Osztályának adjunktusa. Szeretnénk továbbadni ezt a tudást, ezért örömmel fogadjuk fiatal, egyetemi tanulmányaikat végző kollégáinkat is gyakornoki programunk keretein belül. Ezen kívül többször fordult már elő, hogy konzulensként segítette valamelyik munkatársunk az egyetemi hallgatók diplomadolgozatának megvalósulását.

Munkatársaink és alapítóink rendszeresen publikálnak szakmai lapokban, mint az Építéstechnika vagy a Vízellátás, csatornázás folyóirat, de emellett jelen vagyunk a nyomtatott sajtóban is, mint például a Lakáskultúra, Új Ház és Kert lapok. Médiaszerepléseink sorát bővíti a Kossuth Rádióban való megjelenésünk, ahol szakértőként vettünk részt a rádió műsorában, illetve nagyobb projektekhez kapcsolódó rendezvényeken államtitkárok jelenlétében mutatkozhatott be cégünk.

 
 

Erre a szakmai háttérre alapozva hoztuk létre termékeinket és egyedi szolgáltatásainkat. Utóbbi közé tartozik az iszapzsákos szennyvíztisztítók gyártása, ügyfeleink értesítése a szükséges karbantartásokról.

Gyártási folyamatainkat folyamatosan korszerűsítjük. Emellett munkatársaink arra törekszenek, hogy a tisztítóberendezéseket a legegyszerűbben és a leghatékonyabban lehessen használni, ezért folyamatosan kapcsolatot tartunk ügyfeleinkkel, ezzel támogatva őket a termék optimális használatában.

Elérhetőségek:

ÖkoTech Home Kft.

2500 Esztergom, Csendesvölgy utca 27.

Postacím: 2500 Esztergom, Csendesvölgy utca 27.

Telefon: (06) 33/200-211

Fax: (06) 70/466-7704

E-mail: kapcsolat@okotechhome.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Művészetek Völgye

Idén is saját színdarabbal és csaknem 500 további programmal várja a fesztiválozókat a Művészetek Völgye július 21. és 30. között Kapolcsra, Vigántpetendre ...

A Széchenyi-hegyi Gyermekvasút 75. születésnapi ünnepsége

Alkalmi kiállítás nyílt 2023. április 11-én. A vasút építését 1948. április 11-én kezdték meg.

MVM Koncertek - A Zongora sorozat

Hat magyar zongoraművész ad szólókoncertet szombaton és vasárnap a budapesti Festetics Palotában az MVM Koncertek - A Zongora sorozatban.

Színházi olimpia

Madách 200 címmel nyílik meg vasárnap az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet (OSZMI) kiállítása a Nemzeti Színházban a 10. Színházi olimpia keretében; ...

Kajak-kenu vk

Kajak-kenuban az idei év első nemzetközi eseménye az éppen egy hónap múlva kezdődő világkupa szegedi állomása lesz, amelyre 53 ország jelezte részvételi ...

Károly király halálának 100. évfordulója

Emlékkiállítás nyílik a gyulai Almásy-kastélyban Habsburg Károly király halálának 100. évfordulója alkalmából. A tárlatot a Madeirai Levéltár és Könyvtár, ...

 
Ez történt a héten

Boglya Feszt

Először rendezik meg a Boglya Feszt öko-művészeti fesztivált június 23. és 25. között a Tisza-tónál öt településen: Tiszadorogmán, Egyeken, Ároktőn, Tiszabábolnán ...

Művészetek Völgye

Csaknem 2200 zenei, irodalmi, színházi, családi és egyéb programmal várja a látogatókat július 21. és 30. között Kapolcson, Taliándörögdön és Vigántpetenden.

Avasi Borangolás

Idén immár tizenegyedik alkalommal rendezik meg az Avasai Borangolást Miskolcon, ahol május 11. és 13. között hatvannyolc programhelyszín és kilencvenhét ...

Dalszerző Expo

Ismert magyar és külföldi zenei szakemberek részvételével április 27-től június 8-ig rendezvénysorozattal jelentkezik a Dalszerző Expo az Artisjus fővárosi ...

A költészet napja

Huszonnégy órás versfolyamot rendez szerdán és csütörtökön a Békéscsabai Jókai Színház.

Húsvét

Hagyományos zengővárkonyi díszítéssel írt tojások a zengővárkonyi Míves Tojás Múzeumban virágvasárnap.

 
 
weather failed, check feed URL