Áprilisban ismét világsztárok a Budapest Ritmón

A világzenei színtér számos világsztárja, köztük a Tamikrest, Emilíana Torrini & The Colorist Orchestra vagy a Mazaher is koncertet ad az idei Budapest Ritmón április 12-től 15-ig.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

ÖkoTech Home Kft.

Dátum: 2022.11.16. szerda
 
 
 
 

Az ÖkoTech-Home Kft. 2004 óta foglalkozik biológiai szennyvíztisztító kisberendezések fejlesztésével, gyártásával és kivitelezésével Magyarországszerte.

A mintegy 1500 darab berendezés telepítése és az üzemeltetéssel kapcsolatos tanácsadás során cégünk kimagasló tapasztalatra tett szert, amivel a magyarországi piacon egyedülállóvá vált. Alapítótagjaink okleveles közgazdászok, míg munkatársaink az építőipar- és gépészmérnöki terület képviselői. Azonban nem félünk segítséget kérni külsős szakértőktől, mert tudjuk, hogy a közös munka eredménye gyümölcsöző. A 15 szakmában eltöltött év rengeteg innovációt is magával hozott, amit 2014-ben egy szakemberekből álló zsűri CONSTRUMA díjjal értékelt.

Innovációink közé tartozik az automatikus iszapvíztelenítés, ami egy korábbi, faluszintű telepítés kapcsán vált szükségszerűvé. Mivel a falu részére csak egy igen nagy űrtartalmú, messziről érkező szippantós autó állt rendelkezésre, ezért az iszapelvét egyszerű megoldására volt szükség. Ennek kapcsán és a korábbi működési tapasztalatok alapján fejlesztettük ki az automatikus iszapvíztelenítést.

Munkánk során rendkívül fontosnak tartjuk az edukációt, a környezetbarát megoldások szélesebb körbe való eljuttatását.

Több kreditpontos építész és gépész továbbképzéshez szolgáltattunk már tananyagot, ami számunkra is tanulságos és értékes visszajelzés, miszerint a fiatal generáció számára fontos az, amit cégünk képvisel.

 
 

Emellett azt is kiemelten fontosnak tartjuk, hogy önmagunkat és munkatársainkat is képezzük. A cég dolgozói és vezetői egyaránt rendszeresen részt vesznek szakmai képzéseken, ezzel korszerűsítve tudásukat mind a vállalatvezetés, mind a szakipar területein. Mentoraink között szerepel Kecskés Gábor, a Szent István Egyetem mérnöktanára és geotechnikai laboratórium vezetője és a hajdani Dulovics Dezső, a Budapesti Műszaki Egyetem Építészmérnöki Kar Vízgazdálkodási Tanszék Vízellátás és Csatornázás Osztályának adjunktusa. Szeretnénk továbbadni ezt a tudást, ezért örömmel fogadjuk fiatal, egyetemi tanulmányaikat végző kollégáinkat is gyakornoki programunk keretein belül. Ezen kívül többször fordult már elő, hogy konzulensként segítette valamelyik munkatársunk az egyetemi hallgatók diplomadolgozatának megvalósulását.

Munkatársaink és alapítóink rendszeresen publikálnak szakmai lapokban, mint az Építéstechnika vagy a Vízellátás, csatornázás folyóirat, de emellett jelen vagyunk a nyomtatott sajtóban is, mint például a Lakáskultúra, Új Ház és Kert lapok. Médiaszerepléseink sorát bővíti a Kossuth Rádióban való megjelenésünk, ahol szakértőként vettünk részt a rádió műsorában, illetve nagyobb projektekhez kapcsolódó rendezvényeken államtitkárok jelenlétében mutatkozhatott be cégünk.

 
 

Erre a szakmai háttérre alapozva hoztuk létre termékeinket és egyedi szolgáltatásainkat. Utóbbi közé tartozik az iszapzsákos szennyvíztisztítók gyártása, ügyfeleink értesítése a szükséges karbantartásokról.

Gyártási folyamatainkat folyamatosan korszerűsítjük. Emellett munkatársaink arra törekszenek, hogy a tisztítóberendezéseket a legegyszerűbben és a leghatékonyabban lehessen használni, ezért folyamatosan kapcsolatot tartunk ügyfeleinkkel, ezzel támogatva őket a termék optimális használatában.

Elérhetőségek:

ÖkoTech Home Kft.

2500 Esztergom, Csendesvölgy utca 27.

Postacím: 2500 Esztergom, Csendesvölgy utca 27.

Telefon: (06) 33/200-211

Fax: (06) 70/466-7704

E-mail: kapcsolat@okotechhome.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Pajtaszínházi Szemle

Január 21-én és 28-án, a következő két szombaton rendezik meg a Pajtaszínházi Szemlét, amelyen 19 megyéből érkező vidéki amatőr társulatok mutatkoznak ...

Megkezdődött a Neumann János-emlékév

Idén lenne százhúsz éves Neumann János matematikus, a jubileum alkalmából egész éves programsorozatot rendez a Neumann Társaság, amelynek nyitóeseményét ...

16. Kecskeméti Animációs Fesztivál

Már lehet nevezni a 16. Kecskeméti Animációs Fesztiválra (KAFF), amely kétévente mutatja be a legfrissebb magyar és európai animációs filmtermést, és amelyet ...

Madách-díj

Madách Imrére emlékeznek születésének 200. évfordulója alkalmából pénteken Balassagyarmaton. A megyei Madách-ünnepségen átadják a Madách-díjakat is, amelyeket ...

Erdei fülesbagoly-telelőhelyek országos felmérése

Pénteken kezdődik és január 23-ig tart az erdei fülesbagoly-telelőhelyek országos felmérése, amelyhez a lakosság segítségét kéri a Magyar Madártani és ...

Semmelweis-szobrot avattak

Semmelweis Ignác szobrát avatták fel szerdán Londonban, a Queen Mary Egyetem orvostudományi karán.

 
Ez történt a héten

Furmint Február Nagy Kóstoló a Hagyományok Házában

Csaknem száz termelő több mint kétszáz furmintját ízlelhetik meg a látogatók a 13. Furmint Február Nagy Kóstolón február 2-án Budapesten, a Hagyományok Házában.

Holtszezon irodalmi fesztivál

Tizenhárom helyszínen több mint száz programmal rendezik meg a második Holtszezon Nemzetközi Kortárs Fesztivált február 23-26. között Veszprémben.

Texhibition

A legújabb textiltrendeket mutatja be a Texhibition című kiállítás február 3. és 26. között a FUGA-ban, a hetedik alkalommal látható válogatásban a magyar ...

A vakond lett az év emlőse

A több mint 120 éve védett vakondot választotta 2023-ban az év emlősének a Vadonleső Program, amelyet az Agrárminisztérium (AM) és a Herman Ottó Intézet ...

A népzene ünnepe

Ismét megrendezik A népzene ünnepét a Müpában. Február 5-én vasárnap gyermekműsor, táncházak és koncertek mutatják be a hazai folkzenét.

Munkácsy Mihály Múzeum

Egy Kohán- és egy Koffán-művel gyarapodott a békéscsabai Munkácsy Mihály Múzeum. Kohán György Temetőkert (a kezében) és Koffán Károly Csendélet című a ...

 
 
weather failed, check feed URL