Glass Art NOW!

A velencei Ateneo Venetóban mutatkozhat be a Glass Art NOW! című, csoportos magyar üvegművészeti kiállítás szeptember 1. és 15. között, a 7. The Venice Glass Week nemzetközi üvegművészeti fesztivál keretében.

Bővebben...
 

Styl Brno 2023.08.19-21. 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Huminisz Kft.

Dátum: 2022.12.01. csütörtök
 
 
 
 

A Huminisz Kft. teljes egészében magyar tulajdonú, szakmai alapon szervezõdött gyártó és forgalmazó vállalkozás. Azzal a céllal jött létre, hogy természetes alapú, környezetbarát, mégis hatékony és versenyképes, a hazai termelõk igényeinek megfelelõ kiváló ár/érték aránnyal rendelkezõ növénykondicionálókat, valamint lombtrágyákat állítson elõ.

A cég munkatársai 16 éves tapasztalattal rendelkeznek huminsav alapú termékek gyártása, fejlesztése és üzemi szintû felhasználása terén. 2011-tõl 2015-ig Hévízen, 2015. évtõl a Gyenesdiási Ipari Park területén található korszerû üzemünkben végezzük termékeink gyártását és kiszerelését. 2017. évben gyáregységünk újabb épülettel bõvült, amelyben egy korszerû és hatékony késztermék-tárolórendszer is elhelyezésre került.

 
 

A KONDISOL termékcsalád (KONDISOL, KONDISOL N, KONDISOL B+S) két fõ alapanyaga a tõzeg és a gilisztahumusz, melyekbõl különféle fizikai és kémiai oldószeres eljárások segítségével nyerjük ki a növények számára fontos szerves anyagokat.

A 2020-ban engedélyezett K2, a tőzeg és a gilisztahumusz mellett dudaritot, valamint ötféle természetes aminosavat és lignoszulfonát komplexképzőt tartalmaz, mely kelatizáló tulajdonsága mellett jobb tapadást is eredményez.

A Solvitis lombtrágya termékcsaládunk 17 termékbõl áll (mono- és polifémkelátok és komplexek) a növények számára gyorsan felvehetõ és jól hasznosuló formában tartalmaznak minden fontos mikro- és mezoelemet. Gyártásukhoz a világon jelenleg legkorszerûbbnek számító, cégünk által elõállított EDDHSA-kelátképzõt és bór-etanolamin komplexet használjuk fel. A 2018-as évben forgalomba hozott magas magnézium, nitrogén-, kén- valamint mikroelemtartalmú Solvitis Magneto levéltrágyát kiemelkedõ minõségû norvég lignoszulfonát komplexképzõ és tapadásfokozó anyaggal látjuk el, így növelve a termék hasznosulását.

A „Huminisz technológia” lényege abban áll, hogy az önmagukban is hatékonyan mûködő növénykondicionálókat és lombtrágyákat együttesen, az egyes növénykultúrák igényeinek megfelelő arányban és dózisban javasoljuk kijuttatni. Ezáltal még jobb hatásfok és eredmény érhető el. A KONDISOL növénykondicionálókat a SOLVITIS lombtrágyákkal együtt alkalmazva kiemelkedő jövedelmezőséget érhetünk el.

 
 
 

A SOLVITIS Bór Extra, BórMo, Polifém, Cu, Fe, Zn, Mn, Mg, Ca az EU-Bio rendelet elõírásainak megfelelnek, biotermesztésben felhasználhatók. A KONDISOL termékünket a „Bio-Suisse termelõk” is használhatják.

 

Szeretnénk a kis- és közepes gazdálkodók szélesebb köréhez is eljutni és a szántóföldi növénytermesztésen túl egyre nagyobb hangsúlyt fektetni a kertészeti ágazatra.

Termékeink szakmai képviseletérõl a területi képviselõ és területi értékesítõ kollégáink gondoskodnak, bármely termékünkkel kapcsolatos kérdéssel forduljanak bizalommal hozzájuk!

Elérhetőségek:

Huminisz Kft.

8315 Gyenesdiás, Iparosok útja 16.

Telefon: 06/83/540-210

Fax: 06/83/540-211

Email: info@huminisz.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Művészetek Völgye

Idén is saját színdarabbal és csaknem 500 további programmal várja a fesztiválozókat a Művészetek Völgye július 21. és 30. között Kapolcsra, Vigántpetendre ...

A Széchenyi-hegyi Gyermekvasút 75. születésnapi ünnepsége

Alkalmi kiállítás nyílt 2023. április 11-én. A vasút építését 1948. április 11-én kezdték meg.

MVM Koncertek - A Zongora sorozat

Hat magyar zongoraművész ad szólókoncertet szombaton és vasárnap a budapesti Festetics Palotában az MVM Koncertek - A Zongora sorozatban.

Színházi olimpia

Madách 200 címmel nyílik meg vasárnap az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet (OSZMI) kiállítása a Nemzeti Színházban a 10. Színházi olimpia keretében; ...

Kajak-kenu vk

Kajak-kenuban az idei év első nemzetközi eseménye az éppen egy hónap múlva kezdődő világkupa szegedi állomása lesz, amelyre 53 ország jelezte részvételi ...

Károly király halálának 100. évfordulója

Emlékkiállítás nyílik a gyulai Almásy-kastélyban Habsburg Károly király halálának 100. évfordulója alkalmából. A tárlatot a Madeirai Levéltár és Könyvtár, ...

 
Ez történt a héten

Boglya Feszt

Először rendezik meg a Boglya Feszt öko-művészeti fesztivált június 23. és 25. között a Tisza-tónál öt településen: Tiszadorogmán, Egyeken, Ároktőn, Tiszabábolnán ...

Művészetek Völgye

Csaknem 2200 zenei, irodalmi, színházi, családi és egyéb programmal várja a látogatókat július 21. és 30. között Kapolcson, Taliándörögdön és Vigántpetenden.

Avasi Borangolás

Idén immár tizenegyedik alkalommal rendezik meg az Avasai Borangolást Miskolcon, ahol május 11. és 13. között hatvannyolc programhelyszín és kilencvenhét ...

Dalszerző Expo

Ismert magyar és külföldi zenei szakemberek részvételével április 27-től június 8-ig rendezvénysorozattal jelentkezik a Dalszerző Expo az Artisjus fővárosi ...

A költészet napja

Huszonnégy órás versfolyamot rendez szerdán és csütörtökön a Békéscsabai Jókai Színház.

Húsvét

Hagyományos zengővárkonyi díszítéssel írt tojások a zengővárkonyi Míves Tojás Múzeumban virágvasárnap.

 
 
weather failed, check feed URL