Művészetek Völgye

Csaknem 2200 zenei, irodalmi, színházi, családi és egyéb programmal várja a látogatókat július 21. és 30. között Kapolcson, Taliándörögdön és Vigántpetenden.

Bővebben...
 


 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Mezei-Vill Kft.

Dátum: 2022.12.19. hétfő
 
 
 
 

A MEZEI-VILL. Kft. az ezredfordulón családi vállalkozásként indult. A hazai és a világgazdasági folyamatok által kínálkozó lehetőségekre illetve saját adottságaira épülő hosszú távú stratégia megvalósítása céljából alakult. A vállalat folyamatosan bővülő tevékenységei és erőforrásainak köszönhetően egyre nagyobbá vált a villamos iparban.

A cég már több évtizede végzi közép- és kisfeszültségű berendezések telepítését, energiaátviteli rendszerek, transzformátorállomások telepítését, települések közvilágításának korszerűsítését, valamint érintés-, tűz-, villámvédelmi, szabványossági, fénymérési felülvizsgálatát, villamosbiztonság technika telepítését, vezérlőszekrények gyártását, lakossági, közületi és ipari épületek villamossági és technikai beruházásainak kivitelezését. Másik szakterülete a professzionális világítástechnika tervezése és telepítése.

 
 

Az utóbbi években alapvetően a LED technológiájú közvilágítási lámpatestek fejlesztésére, gyártására koncentrál, mely tevékenység teljes körű szolgáltatást nyújt a megrendelők számára. A közvilágítás terén - az egyedi lámpatestek gyártásától, a kivitelezésen át a karbantartásig - komplex munkát végez.

A cég vevőkörét főként önkormányzatok, közületi megbízók és nagyvállalatok alkotják. Közülük kiemelkedők a tőkeerős, illetve a megrendelések volumenében nagyobb cégek, mint a Richter, TEVA, Alterra, RR Donelley, Shell, LukOil, Tesco. A cég több nagyvállalat, mint például EON, FAG, stabil szerződéses kivitelezője lett.

A cég, villamos ipari szolgáltatások mellett közvilágítás korszerűsítésbe kezdett. A környező városok világítás korszerűsítését és karbantartását megnyerte. Miután világossá vált, hogy a hazai közvilágítási technológia idejétmúlt, magas szervizigényű és energiafelhasználás tekintetében drága és korszerűtlen. A társaság több tíz éves szakmai tapasztalat alapján döntött úgy, hogy új fejlesztésbe kezd. 2009—től kezdődően műszaki szakemberekkel, dizájnerekkel összefogva tervezni kezdett egy új korszerű, magas technológiával alátámasztott energia hatékony utcai világításra alkalmas lámpatestet.

 
 

A fejlesztés első szakasza 2011-ben zárult le, melynek eredményeképpen kifejlesztésre került a STRIKE lámpatest család. Magyar fejlesztés és magyar gyártás nagy szó. A lámpatestcsalád hamarosan megszerezte a legnagyobb minősítéseket. A termékfejlesztés során létrejött közvilágítási lámpák az Európa Uniós szabványoknak megfelelnek és jól vizsgáztak a TÜV legszigorúbb tesztjein is. A cég által kifejlesztett közvilágításra specializálódott lámpatestcsalád, így bárhol alkalmazható a Földön. A terméklista széles sprektumú, az egyszerű mellékutcai világítótesttől egészen az autópálya, sztráda világításáig mindent lefed. Az termékpalettán vannak még köz és magánterületek megvilágítására, illetve park, kiemelő és dekorációs megvilágításra alkalmas termékek is.

A gyártásfejlesztés és a szükséges hatósági engedélyek beszerzését követően 2013.-ban elkészült a cég gyárcsarnoka. A piac dinamikus fejlődése magával hozta megrendelések növekedését is. Egyre nagyobb lett az érdeklődés az egyedi design-al rendelkező lámpatestek iránt. Mára a cég olyan fejlődésnek indult, hogy tevékenységét kiterjesztette a Közép-Kelet Európai piacra. A gyár folyamatosan üzemel, megrendelés állomány egyre nő. A cég jövőre vonatkozó elképzelései között van a kapacitások bővítése és termékszerkezet kiterjesztése több irányban.

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁS

A vállalat fokozottan figyel minőségpolitikájára. A cég számára fontos, hogy partnerei műszaki problémáira, igényeire teljes körű megoldásokat nyújtson. Ügyfél centrikus és minőségorientált üzletpolitikáját az ISO 9001 minőségbiztosítás és ISO 14001 környezetirányítás, valamint BS OHSAS 18001 munkahelyi és egészségvédelem és biztonságirányítás megléte igazolja. A lámpatest családok minősítése TÜV akkreditált laborban megtörtént. A STRIKE lámpatest család és a gyártási folyamat az ENEC által minősített.

Elérhetőségek:

Mezei-Vill Kft.

Levelezési cím: 4100 Berettyóújfalu Puskin 12.

Ügyfélszolgálati iroda: 4100 Berettyóújfalu Vágóhíd utca 2.

Ügyfélszolgálati telefonszám: +36 30 664 9961

E-mail cím: mezei-vill@mezei-vill.hu

Gyártó üzem: 4100 Berettyóújfalu Péterszegi út 2/24 HRSZ.

 
Kapcsolódó linkek
Kapcsolódó cikkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Művészetek Völgye

Idén is saját színdarabbal és csaknem 500 további programmal várja a fesztiválozókat a Művészetek Völgye július 21. és 30. között Kapolcsra, Vigántpetendre ...

A Széchenyi-hegyi Gyermekvasút 75. születésnapi ünnepsége

Alkalmi kiállítás nyílt 2023. április 11-én. A vasút építését 1948. április 11-én kezdték meg.

MVM Koncertek - A Zongora sorozat

Hat magyar zongoraművész ad szólókoncertet szombaton és vasárnap a budapesti Festetics Palotában az MVM Koncertek - A Zongora sorozatban.

Színházi olimpia

Madách 200 címmel nyílik meg vasárnap az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet (OSZMI) kiállítása a Nemzeti Színházban a 10. Színházi olimpia keretében; ...

Kajak-kenu vk

Kajak-kenuban az idei év első nemzetközi eseménye az éppen egy hónap múlva kezdődő világkupa szegedi állomása lesz, amelyre 53 ország jelezte részvételi ...

Károly király halálának 100. évfordulója

Emlékkiállítás nyílik a gyulai Almásy-kastélyban Habsburg Károly király halálának 100. évfordulója alkalmából. A tárlatot a Madeirai Levéltár és Könyvtár, ...

 
Ez történt a héten

Avasi Borangolás

Idén immár tizenegyedik alkalommal rendezik meg az Avasai Borangolást Miskolcon, ahol május 11. és 13. között hatvannyolc programhelyszín és kilencvenhét ...

Dalszerző Expo

Ismert magyar és külföldi zenei szakemberek részvételével április 27-től június 8-ig rendezvénysorozattal jelentkezik a Dalszerző Expo az Artisjus fővárosi ...

A költészet napja

Huszonnégy órás versfolyamot rendez szerdán és csütörtökön a Békéscsabai Jókai Színház.

Húsvét

Hagyományos zengővárkonyi díszítéssel írt tojások a zengővárkonyi Míves Tojás Múzeumban virágvasárnap.

Chopin-Liszt zenélő okospadot adtak át a Városligetben

Farkas Gábor zongoraművész előadásában Fryderyk Chopin és Liszt Ferenc műveit játszó okospadot adtak át, a magyar-lengyel barátság napján Budapesten, a ...

Velencei Biennále

Nemes Márton festőművész Techno Zen című kiállítását mutatja be a 2024-es Velencei Képzőművészeti Biennále magyar pavilonjában a Ludwig Múzeum.

 
 
weather failed, check feed URL